Outade i media

Vi har försökt hålla en låg profil och inte berätta för allt och alla att vi skall ut och segla. Framför allt för att vi vet att saker kan hända som gör att man måste ändra sina planer. Då är det skönt att inte behöva förklara för så många varför man plötsligt inte alls skall genomföra sin stora dröm.

Nu ringde lokaltidningen Anna och ställde lite frågor för att de noterat att hennes tjänst var utannonserad. Hon svarade ärligt på frågorna, trots att hon med sitt yrke borde vara medietränad. Så nu har Corren en artikel om att Anna och jag har sagt upp oss för att genomföra vår stora dröm. Det blev en massa, positiva, kommentarer på Facebook.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: