Planerar, planerar och planerar

Det är full fart på kvällar och helger. Vi läser in Kanalintyg, VHF och snart börjar Utsjöskeppare kursen. Utombordaren är servad, sjökojerna är sydda, seglen är inlämnade för översyn och mastens nya stag är hämtade. Eftersom att jag gillar att laga mat och baka, så provlagar jag olika rätter som kan passa ombord. Tacos och köttfärssås på corned beef smakar gott och soppa med röda linser och kokosmjölk är kanon men denna Black been chili är helt underbar. Tänk att det är så kul att planera och förbereda sig, men det är klart det är ju inför vårt livs äventyr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: