Paus

J har känt sig hängig en längre tid och när det inte gick över sökte vi vård här på Teneriffa. Efter lite turer gjordes en lungröntgen som visade någon sorts ”avvikelse”. J blev inlagd och man har gjort skiktröntgen (CT) och bronkoskopi. Det mesta lutar just nu åt lymfom.

Vi är därför tvungna att ta en paus i vår färd och åka hem till Sverige för vård. Det viktigaste har fallit på plats. Vi har kontakt med en läkare i Linköping som skall ta emot, båten är inbokad 6 månader på marinan och vi har bostad när vi kommer hem.

A har fått jobba hårt den senaste tiden för att ordna allt det praktiska samtidigt som hon har varit på dagliga besök hos J.

Nu får vi se vad det blir för behandling och när vi kan återuppta vår resa. Vi skall till Västindien!

10 reaktioner till “Paus”

 1. Hoppas J tillfrisknar fort!
  Jag vill fortsätta följa er på resan genom era reseberättelser! Bra ändå att ni stannar upp och tar hand om hälsan! Anna, du har gjort ett bra jobb i det som hänt er.
  Behöver ni nån hjälp när ni kommer till Sverige så hör av er!!

  Gilla

 2. Hej Anna!
  Såg nu att ni fick avvika hemåt, hade annars tänkt besöka er nu när vi är på Teneriffa samtidigt. Hoppas ni kom hem ok och snabbt får vård. Kram på er och ser fram emot att följa bloggen när ni tar upp resan igen!

  Gilla

 3. Så otroligt tråkigt !
  Hoppas innerligt ni får uppleva resten av resan men att Johan blir frisk och bra igen är viktigast !!

  Krya på dig J !
  J

  Gilla

 4. Krya på dig Johan! Vi har tänkt mycket på er senaste tiden. Bra kämpat också till dig Anna. Vi håller tummarna att ni kan återuppta er resa inom kort och att vi ses igen därute!

  Stor kram,
  Knotvikings // Steffi, Chris och Leo

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: