En krispig dag på havet 

Det blev en tidig och kall morgon med frukost på Bråviken. Vi har avverkat 40 distans och ligger nu på Bokö. Vi har sett tärnor som dyker, havsörnar som svävar, Sjöfartsverket som bytt farledsmärken och en räddningsövning. Nu ska vi starta värmaren och fixa lite inne ini båten. 

Dagens lunchstopp

9 reaktioner till “En krispig dag på havet ”

  1. Ser att ni idag är i Västerviks Gästhamn!Vi är på Hasselö nu men annars har vi en tvåa i ett av Tändstickshusen som ligger vid hamnen! Nu är vi alltså inte där, annars hade vi kunnat ses på en aperitif på vår ”brygga” i huset närmast ”Smedjan”, restaurangen. Fortsatt god tur!

    Gilla

    1. Hej Ewa! Det hade varit trevligt, vi gjorde ett kort stopp och handlade lite vi glömt och så blev det lunch på Guldkant 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: